divendres, 25 de març del 2011

I demà direm Prou a l'aire lliure!

Les últimes notícies del nostre President! President! President!



Camps: "La Comunitat Valenciana ha tenido un gobierno ejemplar"


El president de la Generalitat ha defendido que los últimos años de gobierno podrían calificarse por el esfuerzo, la ilusión y el cariño de todos sus miembros

PUBLICO.ES/EFE Madrid/Valencia 25/03/2011 14:44 Actualizado: 25/03/2011 15:06

Con motivo de la próximas elecciones del 22 mayo y con tal de hacer balance de sus años al frente del Gobierno valenciano, el president de la Generalitat, Francisco Camps, ha defendido que la Comunitat Valenciana ha tenido un Gobierno ejemplar, que podrá ser calificado "por el esfuerzo, por la ilusión y por el cariño" que han puesto todos sus miembros.


El secretario general del PP en Valencia denuncia a los organizadores de una marcha convocada para este sábado

El secretario general del PP de la Comunidad valenciana, Antonio Clemente, ha interpuesto una demanda contra los organizadores de la manifestación convocada para mañana en Valencia para protestar contra la corrupción en la comunidad presidida por Francisco Camps.



 El Col·lectiu Contra la Corrupció, que va aconseguir reunir desenes de milers de persones per a clamar contra la corrupció en les més altes institucions valencianes a l'octubre de 2009, torna per a fer una última trucada a la decència política i ciutadana. Serà el proper dissabte, en vespres electorals, i l'elecció de la data no és casual; però com assenyala un dels seus artífexs, "amb el que els valencians estem patint, que se'ns titlle d'electoralistes és el que menys ens preocupa". JUAN E. TUR. 22 març 2011


"Volem que la gent reviscole". Així podria resumir-se el motiu pel qual César Martí, el ja no tan jove informàtic de la Pobla de Vallbona que fa un parell d'anys va fundar un grup en Facebook per a mostrar el malestar ciutadà contra la corrupció que s'intueix en les institucions valencianes, i que va acabar convocant la major manifestació vista a València en els últims temps, ha tornat a programar, per al proper dissabte (a les 18 hores en la Plaça Sant Agustí de València) una nova cita.
El motiu sembla el mateix, però ell i la gent que li ajuda per a dur endavant l'empresa d'aconseguir una gran mobilització, sap que la situació i el context són ben diferents ara. "En contrast de la indignació que hi havia llavors, ara es percep en la gent certa resignació, i no és per a menys. Hi ha tantes coses per les quals mobilitzar-se en les nostres terres que ens sobren els motius per a estar cada cap de setmana manifestant-nos, i la gent ja n'està saturada" admet, al mateix temps que assenyala que, a diferència d'aquell mes d'octubre, després de dos anys des de l'eixida a la llum del cas Gürtel i coneixent escàndols diàriament, "la gent ja hi està resignada".