divendres, 11 de març del 2011

Gràcies, president


Les paraules del President:

Francisco Camps destaca que la presència de la dona en la vida diària comporta més llibertat i igualtat entre tots
València (8-3-11).- El president de la Generalitat, Francisco Camps, ha destacat que la presència de la dona en la vida diària comporta més llibertat i igualtat entre tots.

Durant la seua intervenció, Francisco Camps ha expressat que hui 8 de març, Dia Internacional de la Dona, coneixem la tasca de la dona en la nostra societat, i ha indicat l'esforç que queda per continuar fent que la dona se senta “plenament incorporada a la societat de què forma part de manera essencial i fonamental, en els llocs en què es prenen decisions, s'opina de manera col·lectiva o es lidera o es dirigeix”.

Així mateix, ha afirmat que la dona és un “termòmetre  social de primera magnitud” en tant que una “societat té un grau de  llibertat i d'igualtat en funció de la llibertat amb què la dona gaudeix per a decidir sobre si mateixa,  i el grau d'igualtat de presència de les dones en tots els àmbits socials”.
En este sentit, ha remarcat la importància de la dona, tant a nivell individual com a col·lectiu en la història de les nostres societats, “perquè és l'únic camí per a aconseguir la seua màxima expressió i grau de sentit de la llibertat i la igualtat en qualsevol societat”.