dilluns, 7 de març del 2011

LES DONES DIEM PROU A CAMPS



Nosaltres, dones, filles, mares, àvies, nétes, treballadores, estudiantes, jubilades, amants, amatents, lluitadores, pacificadores, joves i grans, totes diem PROU.
Les dones italianes han dit PROU a Berlusconi i la seua impunitat esfereïdora. Les dones egípcies han dit PROU a la dictadura indecent de Hosni Mubàrak...
Davant la desfeta dels mínims drets bàsics com la llibertat d’expressió, d’informació, d’educació, de tria de model familiar o de model econòmic, les dones valencianes diem PROU a Francisco Camps i al seu govern manipulador, corrupte i censor. Sabem quin món volem i anem a fer-lo possible.
més...

Diem PROU a la desfeta de l’escola pública valenciana. No assumim ni admetem, de cap manera, la desaparició de línies en valencià ni el menyspreu cap a l’Escola Pública Valenciana del Consell actual. Les nostres filles i fills tenen dret a una educació de qualitat en la nostra llengua. Tenen dret a ser feliços a la seua escola. I eixa escola només pot ser pública, en valencià i de qualitat.
Diem PROU al menyspreu permanent i sistemàtic de la nostra cultura i la nostra llengua. No consentirem ni un sol cas més de polític inculte i barroer que insulte i amenace els nostres mestres, ni una sola portaveu del govern més que faça gala del seu palès menyspreu pel valencià amb frases com “l’entenc però no el parle”. No permetrem que es castigue els nostres músics, pintores, actrius, directors, crítics d’art, associacions culturals i poetes pel fet de conrear la nostra cultura i la nostra llengua. Exigim una classe política amb el nivell que ens mereixem.

Diem PROU a la manipulació de la nostra RTVV, que és nostra però no com la volem. S’ha acabat ja l’hora de fer de la ràdio i la televisió pública una agència de contractació de comissaris polítics. Acabarem amb l’espoli dels recursos que ens pertanyen. No consentirem que ens facen tant de mal amb els diners que nosaltres paguem. La RTVV ha de ser l’eina que ens faça sentir prop les unes de les altres i solament pot ser així si és pública, en valencià i de qualitat.
Diem PROU a la censura encoberta i a l’assassinat permanent de la llibertat d’informació. Tenim dret a informar-nos lliurement, a opinar i a pensar amb plena llibertat. Diem PROU a l’atemptat contra la nostra llibertat censurant les emissions de TV3, televisió germana amb la qual hem estat units més de vint anys.
Diem PROU a la corrupció instal·lada en el Consell i en altres institucions públiques regides pel seu partit. Les dones sabem que no podem permetre ni un sol càrrec polític més corrupte, ni sospitós de ser-ho. L’educació de les nostres filles i fills està en joc. No sap com costa educar quan el model que hi ha al davant és el seu. Sabem que hem de recuperar valors com l’honradesa, l’honestedat, la cultura, el refinament, la generositat, la cooperació. Valors oposats al que vostè i el seu consell practica a diari.
Aquesta societat no és la que volem per a les nostres filles i fills. Tenen dret a viure en una societat elevada culturalment. Tenen dret a ser lliures a l’hora de triar religió, pensament, estudis. Tenen dret a ser un poc més feliços que els qui els hem precedit i vostè ho impedeix amb les seues males maneres de fer política.
Li ho diem clar i alt senyor Camps, en la nostra llengua, la que ens estimem: el valencià. I no prenga la força de les dones com una actitud anodina i sense importància. El carrer és nostre. El món ha sigut i és nostre. Fins ací hem arribat! Diem PROU!

35 comentaris:

Derfel ha dit...

Encara que no siga dona, també dic prou a Camps i la seua corrupció i manipulació

Pedro A. Carrasco

Laura ha dit...

Sóc una dona, i vull dir-li prou a Camps.

Laura Rubio, filòloga

Laura Morcillo ha dit...

Soc dona i vull dir-li prou a Camps i a tot el PP valencià que son una panda de corruptes! ja está be de prendre el pel a la gent!
Laura Morcillo, ciutadana.

Unknown ha dit...

Sóc un home, amic de les dones, i vull dir-li prou a Camps.
José Vte. Marco, funcionari

Unknown ha dit...

Soc dona i dic PROU a Camps
Lola Rodrigo Bartual

Carla ha dit...

Soc dona valenciana i li dic NO a Camps i el seu govern.

Carla Olmo

Carla ha dit...

Soc dona valenciana i li dic NO a Camps i el seu govern.

Carla Olmo

Oreto Doménech ha dit...

Sóc dona i vull dir-li prou a Camps
Oreto Doménech, professora de llengua i literatura

Anònim ha dit...

Sóc un home, amic de les dones, i vull dir-li prou a Camps i a tot el PP. NO A LA CORRUPCIÓ (NI GÜRTEL, NI BRUGAL, NI FABRA, NI BLASCO, NI COTINO,...és que són tots), CAMPS DIMISSIÓ !!!!

"Amiguito del alma, i love ou"

M. Carmen Sáez ha dit...

Sóc dona i Camps em fa fàstic, vergonya aliena, vull dir,vull cridar: prou a Camps! M. Carmen Sáez, escriptora

Anònim ha dit...

Hola, soc dona Vinarossenca i vull vore TVinternacional als països catalans on visc i vull que má Mare, dona Catalana que viu als països valencians pugue vore la seua TV3. No hi ha dret, perquè no ens deixen tenir un lligam amb la nostra terra!!!

Núria Freixa ha dit...

No i no a Camps!!

Yasmina ha dit...

Sóc dona i vull dir-li a Camps que estic orgullosa de ser valenciana i dels bons valencians, pero renegue profundament d'allo en que s'esta convertint la nostra Comunitat. Jo no vuic pertanyer a ningun feu.
Ho sent per la falta d'accents, pero em trobe a l'estranger... s'ha de buscar fora l'oportunitat que no es pot trobar a casa.
Yasmina Soriano Benegas
(Periodista)

Anònim ha dit...

Sóc un home, amic de les dones, i vull dir-li prou a Camps.
Esteve Juan Ramon, Professor

Anònim ha dit...

Sóc dona i li dic prou a Camps
Isabel Cunyat Muñoz

oscar ha dit...

Sóc persona que vol ser governada per gent decent,digna, no corrupta.Tampoc crec que demane massa

Plaerdemavida ha dit...

Em dic Maria Oreto Martínez Sanchis i també dic PROU al senyor Camps. Prou de burlar-se dels valencians; prou a la prepotència amb què es comporta des que el senyor Rajoy la nomenat; PROU a la seua política de desfeta de la nostra llengua

maite boscà ha dit...

Hola! Sóc dona i vull dir-li PROU a CAmps del malson ètic, polític, lingüístic, mediàtic, econòmic, educatiu... en què s'ha convertit la seua presidència!

Maite Boscà, professora

Josep Micó ha dit...

Sóc un home,però m´afecta igualment tota la política nefasta per als interessos dels treballadors i treballadores,per als valencians com a tals,per a la cultura i la llengua pròpies del País Valencià,que du el "govern" de Camps.La política d´incomunicar-nos amb la nostra comunitat lingüística i nacional és medieval i repressora. Intolerable en un món globalitzat.

De la manipulació i la corrupció dir-ne prou.Són com la pesta.

CRIS ha dit...

estic cansada
avorrida
fastiguejada
de camps i tota la seua colla

PROU
de mentides
manipulkacions
menfotisme
fatxenderies
prepotència
humiliacions...

PROU de/a CAMPS!!!!

Elisa ha dit...

Ja hi ha PROU de menyspreu a les ciutadanes honrades que creuen en un món millor. Volem fora de les institucions als corruptes i manipuladors que ens embruten la casa i el nom!

R4QU31 ha dit...

Jo també dic prou a Camps i faré tot el que puga perquè no torne a guanyar en les eleccions, ni ell ni la resta del PP...
Salut companyEs!!!!!
Raquel Gómez

Unknown ha dit...

No tan sols dir adéu a Camps, a ell i a tota la quadrilla que l'acompanya, a tota la gent que pensa que els Valencians passem de tot i se'ns pot fotre sense fer res.
M. Angels Ginestar

Esteban ha dit...

Jo sóc home i també vull dir prou a Camps i aquest govern. Crec que hi ha una altra manera de viure i de fer política entre tots sense aquestes relacions de poder antigues i innecessàries.

Esteban Cuenca Pons, ciutadà

Anònim ha dit...

y si se va Camps y nos colocan a Rita en la Generalitat ¿que?

Eva Serrano ha dit...

També dic prou a Camps i a la seua política, però no solament a Camps, sinò també a tot el PP valencià.

Eva Serrano, Estudiante de doctorado en Ciencias Biomédicas

Anònim ha dit...

Jo també dic no!

Noèlia Diaz i Vicedo

Anònim ha dit...

Jo, dona, filla, mare,amiga, amant, treballadora, funcionària, mestra, ... dic NO a Camps. Prou de sofrir una política corrupta,manipulativa, ...
Merxe R. Tomás

Anònim ha dit...

Jo sóc dona, filla, mare, mestra, treballadora, funcionària, ... i vull dir NO a Camps i a la política corrupta i manipulativa que sofrim. JA ESTÂ BÉ!!!

Anònim ha dit...

No cal ser dona per dir-li prou a Camps, només cal ser una persona amb dignitat, el que ell no és.

Carlos P ha dit...

Sóc un home, amic de les dones, i vull dir-li prou a Camps.
Carles Pastor, estudiant.

Almudena ha dit...

Sóc dona i jo també dic prou a Camps

Anònim ha dit...

Sóc Empar: dona, mare, professora i ciutadana i a Camps i la seua colla dec el trist atzar de ser quatre voltes rebel. Per això dic PROU!!!

Unknown ha dit...

Sóc Empar, sóc dona treballadora, mare i filla, filla d'una dona que espera des de 2007 l'ajuda de la dependència, mentres el senyor Camps i la seua colla no paren de prendre'ns el pèl i burlar-se de la gent amb la seua corrupció i la seua manipulació. Jo també dic prou!

Anònim ha dit...

Hola, soc Dona, i estic farta de la tanta corrupció. Vull dir-li PROU a Camps i el seu govern.

Neus Agulló. Actriu