dijous, 10 de març de 2011

Les dones diem prou a la premsa


Infotúria.comEs presenta el col·lectiu 'Les dones diem prou a Camps


El col·lectiu nascut de la iniciativa de dones de diferents àmbits, d'edats i procedències, ja compta a hores d'ara amb l'adhesió de més de 300 dones, la majoria a través de les xarxes socials, i de personalitats destacades com Imma Sancho (actriu de la sèrie televisiva l'Alqueria Blanca), Amalia Garrigós (periodista de Ràdio 9), Rosana Pastor (actriu), Carme Miquel (escriptora), Empar Salvador (presidenta del Fòrum per la Memòria del País Valencià), Francisca Cuesta Navarro (secretaria de la seccion sindical CGT de Ford Espanta) o Carme Amoraga (escriptora), a més de diversos col·lectius, entitats i partits polítics.

Segons assenyalen des d'esta agrupació “les dones italianes han dit
 prou a Berlusconi i la seua impunitat esfereïdora i les dones egípcies han dit prou a la dictadura indecent de Hosni Mubàrak. Davant la desfeta dels mínims drets bàsics com la llibertat d’expressió, d’informació, d’educació, de tria de model familiar o de model econòmic, les dones valencianes diemprou a Francisco Camps i al seu govern manipulador, corrupte i censor. Sabem quin món volem i anem a fer-lo possible”. 

El manifest, que estat presentat per una representació de les dones sotasignants formada per les periodistes Reis Juan, Núria Cadenas i Anna Peña, les escriptores Gemma Pasqual i Rosa Roig (escriptora), l'advocada Mercè Teodoro i la profesora de dret Pura Peris, “vol encoratjar a les dones valencianes a dir prou a la desfeta de l’escola pública valenciana, perquè els nostres fills tenen dret a una educacíó de qualitat i en valencià”.